×

Aanmelding

Meld je hier aan voor het Ondernemersfeest "BLOOM The Party" van VNO-NCW West, dat plaatsvindt op vrijdag 15 november 2019 bij Tropical Plant Center in Naaldwijk. 

Er zijn dit jaar geen vaste tafels. Kaarten voor deze avond zijn te koop voor € 150 per stuk (exclusief btw, inclusief hapjes en drankjes). Leden van VNO-NCW West krijgen een korting en betalen slechts 125 per kaart (excl. btw). Het is mogelijk meerdere kaarten af te nemen voor ondernemers. Leden van VNO-NCW West kunnen maximaal 4 kaarten afnemen mét korting.

Indien er kaarten worden gekocht voor niet-leden van VNO-NCW West dan kan dit onder voorwaarde dat namen en contactgegevens worden doorgegeven. Deze niet-leden worden éénmalig benaderd voor het lidmaatschap van VNO-NCW West.

Kosten voor nieuwe leden van VNO-NCW West:
Naast de kosten voor een kaart (€ 125 euro excl. btw voor leden), betaal je het eerste jaar lidmaatschap VNO-NCW-West voor de hoofdaanmelder. De kosten van het lidmaatschap zijn voor één jaar, opzeggen voor het volgende kalenderjaar kan tot 1 oktober 2020. Norma Drost zal hier na aanmelding contact met je over opnemen. 

Kaarten *

0,00
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of kim@hoe-zo.nl

Privacyverklaring VNO-NCW West

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of kim@hoe-zo.nl

Privacyverklaring VNO-NCW West