VNO-NCW West Ondernemersfeest Bloom The Party!
×

Aanmelding

Meld je hier aan voor het Ondernemersfeest "BLOOM The Party" van VNO-NCW West, dat plaatsvindt op vrijdag 15 november 2019 bij Tropical Plant Center in Naaldwijk. 

Er zijn dit jaar geen vaste tafels. Kaarten voor deze avond zijn te koop voor € 150 per stuk (exclusief btw, inclusief hapjes en drankjes). Leden van VNO-NCW West krijgen een korting en betalen slechts 125 per kaart (excl. btw). Het is mogelijk meerdere kaarten af te nemen voor ondernemers. Leden van VNO-NCW West kunnen maximaal 4 kaarten afnemen mét korting.

Indien er kaarten worden gekocht voor niet-leden van VNO-NCW West dan kan dit onder voorwaarde dat namen en contactgegevens worden doorgegeven. Deze niet-leden worden éénmalig benaderd voor het lidmaatschap van VNO-NCW West.

Het is ook mogelijk om één van de 20 Private tables te boeken. 

  • Personal table voor 8 personen; bestaat uit 1 statafel 90x90 cm, 4 barkrukken, bedrijfslogobordje en een fles prosecco.
  • Personal table voor 10 personen; bestaat uit 1 statafel 200x90 cm, 6 barkrukken, bedrijfslogobordje en een magnum fles prosecco.

Kosten voor nieuwe leden van VNO-NCW West:
Naast de kosten voor een kaart (€ 125 euro excl. btw voor leden), betaal je het eerste jaar lidmaatschap VNO-NCW-West voor de hoofdaanmelder. De kosten van het lidmaatschap zijn voor één jaar, opzeggen voor het volgende kalenderjaar kan tot 1 oktober 2020. Norma Drost zal hier na aanmelding contact met je over opnemen. 

Mogelijkheden shuttle bus en taxi's
Vanuit Brouwer Tours is het mogelijk om (mét 15% korting!) een shuttle bus of taxi in te zetten. Begin het feest door met een groep te reizen en laat je ophalen en thuis brengen. Tarieven kunnen opgevraagd worden tot en met 8 personen via info@taxibrouwer.nl.
Voor meer dan 8 personen kun je mailen naar info@brouwertours.nl. Bij beide onder vermelding van "Bloom The Party". 

Kaarten *

0,00

Gouden sponsor

0,00

Zilveren sponsor

0,00

Zilveren sponsor

0,00

Sponsor in natura

0,00

Geef hier aan waarvoor je stroom nodig hebt.

Plattegrond beursvloer *

Op de onderstaande beursplattegrond kun je bekijken welke plek (aan de linkerzijde) je het meest aanspreekt en kun je deze voorkeur aangeven (indien het standnummer er niet meer bij staat of niet aanklikbaar is, is deze helaas niet meer beschikbaar).

 

mojoimagealt-7876-alt

Plattegrond beursvloer *

Op de onderstaande beursplattegrond kun je bekijken in welk vak je graag jouw private table wilt hebben staan en kun je jouw voorkeur doorgeven. 

 

mojoimagealt-7876-alt

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of kim@hoe-zo.nl

Privacyverklaring VNO-NCW West

Ondervind je problemen bij het aanmelden? Neem contact op: 023 5552720 of kim@hoe-zo.nl

Privacyverklaring VNO-NCW West