×
 

Welkom!

….. op de website van hét OndernemersFEEST "BLOOM The Party" van VNO-NCW West op 15 november 2019.

Op deze speciale Dag van de Ondernemer worden ondernemers in het zonnetje gezet en bedankt en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen. De afgelopen drie jaren hebben we dit gevierd met een ondernemersgala en dit jaar een met een vernieuwende feestavond vanaf 19.30 uur.

Een avond die wordt georganiseerd door en voor ondernemers. Alle leden en relaties van VNO-NCW West worden uitgenodigd. Vanuit de landelijke organisatie VNO-NCW is Hans de Boer aanwezig.

De avond vindt plaats tussen de palmen bij Tropical Plant Center in Naaldwijk (Lange Broekweg 17). En dit sluit goed aan op het thema van de avond, BLOOM, oftewel Groei en Bloei. Gedurende de avond word je verrast door (duurzame) innovaties vanuit het ondernemerschap. 

Er zijn geen vaste tafels (wel loungehoeken en hoge sta-tafels met krukken) dus gedurende de avond is er volop gelegenheid om rond te lopen en andere mensen te ontmoeten. Ook kan je contact leggen met alle samenwerkingspartners die iets bijzonders presenteren of laten zien vanuit hun eigen bedrijfsstand.

Herman den Blijker bereidt hapjes vanuit zijn eigen kookeiland en werkt met speciale ingrediënten.

Entertainment is er op hoog niveau. Er is uiteraard volop gelegenheid om te dansen en begin van de avond starten we al met niemand minder dan zangeres Anita Meijer, gesponsord door de Leidse ondernemersclub "Leiders in het Westen".

Kaarten voor deze avond zijn te koop voor 150 euro per stuk (exclusief btw, inclusief hapjes en drankjes). Leden van VNO-NCW West krijgen een korting en betalen slechts 125 euro per kaart (exclusief btw). Het is mogelijk om je relaties als gasten uit te nodigen.

Kledingsadvies voor de avond is tropical sjiek, cocktail, gala of tenue de ville (geen spijkerbroek).

Heb je vragen, neem gerust contact op met Norma Drost.

Wij verheugen ons op je komst! 

Met vriendelijke groet,
Namens de feestcommissie,

Norma Drost, Ruud Duynisveld, Rob van Leeuwen, Lennart de Quartel, Caroline van Reenen

mojoimagealt-7553-alt

 

mojoimagealt-7554-alt

 

mojoimagealt-7552-alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mojoimagealt-4154-alt